Piercing laten zetten bij RH-Bodyart


 

Piercing

Een piercing is een uit het Engels afkomstige term voor het maken van een gaatje in de huid. In dit gaatje wordt een (meestal titanium) voorwerp gestoken en dit geheel vormt de piercing. Het dragen van piercings is een populaire versiering van het lichaam. Vroeger was er wel eens weerstand tegen piercings, maar intussen is men eraan gewend en wordt het dragen van een piercing vaak geaccepteerd.

Een piercing zetten kan in veel verschillende lichaamsdelen. De meest voorkomende piercings zijn:

  • Oorpiercing
  • Navelpiercing
  • Neuspiercing
  • Tongpiercing

Naast bovenstaande piercings zijn er nog vele andere soorten piercings zoals bijvoorbeeld een wenkbrauw of lip piercing. Daarnaast is het ook mogelijk om in de intiemere plekken een piercing te laten plaatsen. Deze piercings worden ook wel intiempiercing genoemd.

 

Piercing laten zetten

Bij RH-bodyart worden de piercings gezet door een professionele mannelijke piercer. In onze tattoo- en piercingshop wordt dit voornamelijk op afspraak gedaan zodat iedere klant zijn of haar privacy heeft. In onze ruimte wordt uw piercing op een professionele en deskundige manier gezet. Bij het zetten van een piercing leven wij bij RH-bodyart altijd strikt de regels van de GGD na. Wij werken hiervoor met disposable materialen die na iedere behandeling worden weggegooid. Wij werken volledig steriel en hygiënisch tijdens het piercen.

 

Hoe oud moet je zijn?

Piercen onder de 16 jaar wordt alleen gedaan met toestemming van één van de ouders. De ouder en het kind, moeten zich beiden legitimeren. Eén van de ouders moet tekenen voor goedkeuring. In geval van een verschillende achternaam, kunnen  wij om een ander document vragen waaruit blijkt dat er een familieband is. Intiempiercings, tepelpiercings en microdermals zetten wij vanaf 18 jaar. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee. In geval van twijfel kunnen wij hierom vragen.

 

Voor meer informatie over nazorg en foto's kijk op de aangesloten pagina's!