Over onsMogen wij ons even voorstellen. Wij zijn Ruby Haanen en Henny van der Kruk-Haanen en samen vormen wij

RH-BODYART.

Ruby Haanen

Ruby heeft in 2009 succesvol zijn opleiding allround piercen afgerond. Doordat hij vroeger de opleiding tot biotechnisch laborant heeft gedaan heeft hij een grote kennis van de anatomie.

Het zetten van een piercing is voor velen een nieuwe en dus spannende ervaring, dus daarom is het goed om te weten dat Ruby bekend staat om zijn zachte karakter en eindeloze geduld. Hij zal er voor zorgen dat je met een smile op je gezicht en een nieuwe piercing naar huis gaat.
Alle piercings worden door Ruby apart behandeld en hij zorgt dat je ook precies weet hoe je jouw nieuwe piercing moet verzorgen. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord. In onze shop in Landgraaf is het mogelijk om alle piercings te laten zetten. 

Henny Van der Kruk-Haanen

Henny is vanaf kleins af aan altijd al bezig geweest met tekenen en schilderen.  Na de middelbare school heeft ze er een hele tijd niks meer mee gedaan, toen is ze op aandringen van haar vader begonnen met een cursus airbrush. Maar op dat moment was er niet veel vraag naar airbrushwerk en heeft ze zich verdiept in de wereld van de tatoeage. Dit met als resultaat dat ze nu samen met haar man Ruby al een aantal jaren de tattoo/ piercing shop RH-BODYART runt. Henny is ontzettend creatief en veelzijdig en kan hierdoor samen met de klant een uniek en passend ontwerp maken dat geheel aan zijn of haar wensen voldoet. Mocht je graag een custom ontwerp laten maken of heb je nog vragen, je bent altijd welkom om even contact op te nemen.